Ebben az időszakban a fő momentum az április 26. vasárnap lesz! Az év legjobb napja asztrológiailag. Tehát bármi fontos és/vagy nagy dolgot szeretnénk mostanában elkezdeni, azt erre a napra időzítsük!

Fizikailag a fejünktől le egészen a mellkasunk aljáig kell vigyáznunk magunkra. Tehát az adott területen lévő szervekre is, ideértve a tüdőt is, valamint az ízületekre is, és az adott területek keringésére.

 


Horoszkóp Kos

Kos

 

(március 21 – április 20)

Az énünk, a szeretteink és az otthonunk fog fókuszba kerülni, mindez a lelki egyensúly és lelki béke szemszögéből. Szóval arra kell összpontosítanunk, hogy harmonikusan és békésen működjünk együtt, és bármit is csinálunk, azt próbáljuk együtt csinálni. Ebből a hozzáállásból még az is adódhat, hogy nagyon sok új dolgot is megtanulhatunk egymástól.Bika

(április 21 – május 21)

A beszéd, a kommunikáció kerül előtérbe ebben az időszakban, és a személyiségünk legbelsőbb részei is. Most bátran nyissuk meg magunkat a hozzánk közel állók irányába, és nyugodtan fedjünk fel olyan dolgokat is magunkról, amit eddig nem tettünk meg. Akár azért, mert nem mertük, vagy mert úgy gondoltuk, hogy a másikat nem érdekli a téma.


Ikrek

 

(május 22 – június 21)

Ebben a szakaszban a „mit kezdjek magammal” témakör fog a leginkább tertékre kerülni, természetesen a család, a barátok és a pénzkereset árnyékában. Most az lenne a legproduktívabb, ha első körben a barátaink irányába kezdenénk el kérdezősködni munka, és/vagy lehetőségek terén. Merjünk megynyílni, merjünk kommunikálni.


Rák

(június 22 – július 22)

A munka, a pénz, a kiadások/veszteségek, valamint az énünk tölti ki a mindennapjainkat ezen a héten. Munka szempontjából a kommunikáció és az ambícióink kellene hogy a középpontba kerüljenek, veszteségek szempontjából meg az lenne az ideális, ha azt néznénk meg, hogy mi magunk mit vagyunk hajlandók feladni, hogy ezt a területet is ki tudjuk pipálni!


 Oroszlán

 

(július 23 – augusztus 23)

Ez az időszak úgy fog alakulni, hogy próbáljunk meg minél több dolgot csinálni egyszerre. Attól függetlenül, hogy ez mennyire jellemző, vagy éppen nem jellemző ránk. Viszont a sok teendő mellett arra mindenképpen szánjunk időt, hogy csináljunk valami nagyon szépet és jót is rendszeresen, mert az sokat fog tenni a lelkünkért.Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

A lezárások és a befejezések dominálnak ebben a szakaszban, és most nagyon fontos lesz az is, hogy adjunk ki magunkból feszültségeket. Beszéljünk olyanokkal, akik fontosak számunkra, és nemcsak panaszkodásként, hanem miután levontuk a következtetéseket, átadhatjuk a friss tapasztalatainkat, hogy mi mit tanultunk az egészből; ezzel is segítünk másokat.


Mérleg

 

(szeptember 24 – október 23)

Az együttműködéseink kerülnek előtérbe ebben az időszakban, mind az otthoni szféránkban, mint pedig a munkahelyi, professzionális világunkban. Bátran hallgassunk a belső kis hangunkra, ami nagyon érdekes dolgokat fog feldobni, és sokat segítenek rajtunk és a környezetünkön. Legfeljebb azt fogják hinni, hogy varázslók vagyunk.Skorpió

(október 24 – november 22)

Ahhoz, hogy meg tudjunk élni egy nyugodt és békés szakaszt a jelen helyzetben, fókuszba kell helyeznünk a kapcsolatainkat. Semmiféle energiát nem szabad sajnálni tőlük! Segítsünk nekik, oldjunk meg nehézségeket, vagy akár szinte szolgálhatjuk is őket. Most ezzel a hozzáállással tudjuk a legtöbbet kihozni a hétből.


Nyilas

 

(november 23 – december 21)

A racionális, hideg, precíz gondolkodó énünk fogja magához ragadni a főbb szálakat ebben az időszakban. Fókuszba kerülnek az eddig megélt életviteli rendszereink, a munkavégzési rendszerünk, és az is, hogy miként működünk együtt másokkal. És természetesen az is, hogy ezeken a területeken milyen feszültségeknek vagyunk/voltunk kitéve.

 


Bak

(december 22 – január 20)

A tanítás, a tanácsadás és mások segítése fogja dominálni ezt a hetet az életünkben. De arra vigyázzunk, hogy ne magunkból induljunk ki, mert akkor azt fogjuk hinni, hogy mindenki tisztábban van azzal, amivel mi is. Figyeljünk oda részletekre, és akkor egyértelművé válik, hogy hol tudunk belépni a folyamatba a tudásunkkal, a tenni vágyásunkkal.


Vízöntő

 

(január 21 – február 19)

Tanulás, gyakorlás, feladatok elvégzése – ezek a tevékenységek kerülnek előtérbe. Mindezt csinálhatjuk egyszerre is, mert ez jó időszak arra, hogy új dolgokba kezdjünk, amit persze meg is kell tanulni, és nem árt begyakorolni. Ha mindezt úgy tesszük, hogy közben már csináljuk is magát a feladatot, akkor még időt is megtakarítunk!


Halak 

(február 20 – március 20)

A közvetlen környezetünk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban, mind a személyek, mind a lakókörnyezetünk szempontjából. Próbáljunk mindent együtt csinálni, mert most ennek különleges és áldásos hatása lesz ránk nézve. Képesek leszünk újra megalkotni egy csapatszellemet egymás között.

www.bhaktikutir.hu