Olvasd el heti horoszkópunkat
(2019. november 22 – november 29)

Ezen a héten a fő pillanat a 22-ére eső Sziddha jóga nap lesz. Ezen a napon bármi újba kezdenénk, az biztosan sikerülni fog. A 24-i nap is jó lesz, de az összes többi napon nem lesz könnyű dolgunk.

A Hold haladása végett a veséinktől le egészen a combjainkig ezen a héten minden érzékenyebb lesz. Tehát egy ártalmatlan köldökkarika-betételtől a visszér-injekciózáson át egészen a komolyabb beavatkozásokig kerüljünk minden procedúrát.

 


Horoszkóp Kos

Kos

 

(március 21 – április 20)

A mély spirituális gondolatok fogják megtölteni ezt az időszakot a lehető legkülönbözőbb formában. Ez az időszak kiváló lesz tanulásra, de tanításra is, vagy akár a kettő ötvözetére is. Valamint új életviteli rendszerek beiktatására és arra is, hogy segítsünk másoknak. Ez a segítség is lehet igen sokrétű. Egyszerű fizikai segítségnyújtástól egészen addig, hogy másokat gyógyítunk, istápolunk és úgymond kiszolgálunk.



Bika

(április 21 – május 21)

Ezen a héten lehetnek olyan gondolataink, amelyek inkább sötétebben tüntetik fel a minket körülvevő világot. De az az ötbolygós tódulat, ami mindezt okozza, nem feltétlen csak a negativitást hordozza magában, behozhatja a materiális világból való kiábrándultságot is! Szóval próbáljunk minél többet és intenzívebben foglalkozni spirituális témakörökkel, nem feltétlen vallásos vonulatokkal, hanem belülről jövő spirituális dolgokkal.


Ikrek

 

(május 22 – június 21)

Az együttműködéseink és az együtt megélt élmények fogják kitölteni ezt a hetünket. Így kiváló időszakunk lesz arra, hogy átalakítsuk, megreformáljuk a közös életünket. Hogy új életviteli rendszerekbe kezdjünk, amelyeken keresztül tudunk töltődni és harmóniában élni. Ezáltal a mindennapok kellemesebbé és élhetővé válnak, és egymás társasága alapvetően hozzáad az élethez, nem pedig feszültség forrása.


Rák

(június 22 – július 22)

Ezt az időszakot úgy lesz a legkönnyebb harmonikusan és kellemesen megélni, ha mások megsegítését és a másokról való gondoskodást helyezzük előtérbe. Ez nem azt jelenti, hogy eleve úgy kell nekikezdenünk a hétnek, hogy teljesen másokra hangolódunk. Inkább az lenne a feladatunk, hogy maradjunk kellően nyitottak arra, hogy adott esetben megfelelően tudjunk másokon segíteni.


 Oroszlán

 

(július 23 – augusztus 23)

Kommunikációban gazdag időszaknak nézünk elébe, ami nemcsak a hallgatóságunknak fog jót tenni, de nekünk is. Úgy alakítja a sorsunk ezt a szakaszt, hogy olyan témák és események kerülnek előtérbe, amivel nekünk magunknak is dolgunk van. Így bőven lesznek olyan események és lehetőségek, amikor az általunk elmondottak akár saját magunknak is tanító jelleggel bírnak.



Szűz

(augusztus 24 – szeptember 23)

Ezen a héten mi magunk és a lelkünk elégedettsége kerül fókuszba. Ragadjunk meg minden lehetőséget, hogy előremozdítsuk a belső egyensúlyunkat. Kommunikáljunk, főként olyan témakörökben, amelyek bántanak bennünket és ezáltal feszültséget keltenének bennünk, valamint tegyünk meg dolgokat, amelyek feltöltenek, ezzel is segítve, hogy mi magunk egyensúlyban legyünk.


Mérleg

 

(szeptember 24 – október 23)

Nagyon aktív hétnek nézünk elébe, amikor is mindamellett, hogy egy csomó lehetőségünk nyílik arra, hogy megoldjunk, befejezzünk dolgokat, még az is pörgetni fog bennünket, hogy mindent mindkét oldalról fogunk látni. Látjuk minden témakör racionális és érzelmi oldalát is. Így még akkor is találunk majd teendőket egyes területeken, amikor már egyesek úgy vélik, hogy meg van oldva vagy az egyik, vagy a másik irányból.



Skorpió

(október 24 – november 22)

A családi atmoszféránk, és a családban működő kommunikációs csatornák fogják vinni a prímet ebben a szakaszban. Az lenne az igazán támogatott ebben az időszakban, hogy mi magunk vegyük kézbe az irányítást és mi legyünk azok, akik beindítják a beszélgetéseket, akik elkezdik kialakítani a megfelelő hangulatot ahhoz, hogy felhőtlenül tudjunk beszélgetni, egymás társaságát élvezni.


Nyilas

 

(november 23 – december 21)

A munkánk, az ambícióink és a pénzkeresetünk is terítékre kerül ezen a héten, de mindennek a nyitja a személyiségünk. Az általunk képviselt viselkedésminta, a habitusunk, a személyiségjegyeink segítenek abban, hogy működjön, hogy hihető legyen, hogy mások is együttműködjenek annak érdekében, hogy a terveinket meg tudjuk valósítani.


Bak

(december 22 – január 20)

Szortírozós, kitakarítós hetünk lesz minden téren. Most könnyebb lesz megszabadulni dolgoktól, és akár lezárni olyan kapcsolatokat, amelyek leginkább hátráltatnak bennünket. És nem sértettség vagy harag lesz a motiváló erő, hanem kifejezetten az, hogy jobbá formáljuk az életünket, és megszabaduljunk olyan hatásoktól, amelyek lehúznak, hátráltatnak vagy szimplán idegesítenek bennünket.


Vízöntő

 

(január 21 – február 19)

Ebben az időszakban az lesz a belső indíttatásunk, hogy próbáljunk egyensúlyt teremteni a belső és a külső világunkban. Hogy a munka és a karrier kommunikációs területei kapcsolódni tudjanak, hogy belül a helyünkön legyünk, és képesek legyünk úgy tenni a dolgunkat és kiegyensúlyozottan működni, hogy még véletlen sem billenünk el az egyik irányba, ami természetesen a másik terület kárára menne.


Halak 

(február 20 – március 20)

A munkánk, a karrierünk és az életfeladataink most több figyelmet, és lényegesen több erőfeszítést igényelnek, mint általában. Az együttműködéseink most inkább döcögősek lesznek, és könnyebb lesz nézeteltérésbe is keveredni. Próbáljunk minél több mindent úgy intézni, hogy ne legyünk kitéve mások kényére-kedvére, valamint próbáljunk minél professzionálisabban eljárni, leginkább a szakmánk szerint.

www.bhaktikutir.hu