David Pond

david_pond” … kérdéseink megoldásához s a mindnyájunkat születésünk jogán megillető boldogság eléréséhez térképekre van szükségünk. A csakrák pontosan ilyen térképpel szolgálnak, amely megmutatja, miként aktiválhatjuk élettapasztalatainkat a különböző szinteken, s hogyan teremthetjük meg ezek harmonikus egyednsúlyát.” – David Pond

David Pond a metafizikus közösség nagy becsben álló szakembere, egyben író, hivatásos asztrológus, jógaoktató és országszerte ismert előadó, aki spirituális utazásokat szervez világunk szent helyeire.

David Washington államban él.

Látogass el honlapjára a davidpondastrologer.com címen!

 

Csakrák

Ezotéria mindenkinek sorozat

Ezo_mindenkinek_CSAKRAK
Olvass bele!

Sikerkönyv-útikalauzában David Pond megmutatja, hogyan hozhatod összhangba energiáidat a test csakrarendszerének felhasználásával, hogy a bensődből kiindulva egyensúlyt teremts a mindennapi életedben is.
David Pond Praktikus gyakorlatai, meditációi és technikái segítségével sorra munkába veszed a hét csakrát – tested energiaközpontjait –, hogy megszüntesd kiegyensúlyozatlanságukat, és továbbléphess spirituális utadon.

• Fedezd fel az egyes csakrák egyedülálló energiáit, s haladj végig a túlélés, a szexualitás, a hatalom, a szeretet, a kreativitás, az intuíció és az átszellemültség szintjein!
• Tudd meg, mely színek és kristályok aktiválják a csakrákat!
• Végezd el az egyszerű gyakorlatokat, vizualizációkat és meditációkat benső egyensúlyod helyreállítása érdekében!

Keresd a könyvet webáruházunkban kiadói kedvezménnyel

Olvass bele a könyvbe