Amerika egyetlen fekete milliárdosa, tiszteletbeli doktori fokozatot kapott a Harvardon és Elnöki Szabadság Érdemrenddel tüntették ki.

Médiabefolyását felhasználva Oprah páratlan kapcsolatot alakított ki a legkülönbözőbb emberekkel szerte a világon. A felsőfokban emlegetett, díjnyertes The Oprah Winfrey Show háziasszonyaként és producereként huszonöt éven keresztül szórakoztatta és gondolkoztatta el nézők millióit. Világhírű médiajelenség és filantróp, napjaink egyik legnagyobb tiszteletben tartott és legkörülrajongottabb közéleti személyisége.

A belső látás fontosabb az éles szemnél. Ha saját derűnk vezérel át könnyű léptekkel az életen – nos, ez az igazi boldogság. – Oprah

Könyve, az Amit biztosan tudok, tele van szívet tápláló felismerésekkel, amelyeket az e témában tizennégy éven keresztül megjelentetett írásaiból válogatott. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó, és amiért a műsorai és beszélgetései is méltán népszerűek.

328px-Oprah_Winfrey_Signature.svg