Szóval, vannak problémáid a jövőddel? Kétségtelen. De a megoldások ott vannak a felszínen. Lezárhatod a szakadékot a probléma és a megoldás közt, annyira szorosan, hogy nem is emlékszel arra, hogy valaha is volt probléma. Ha megtisztítod a rezgésedet, a problémáidat már azelőtt meg tudod oldani, hogy manifesztálódnának. Ha az Érzelmek Utazására indulsz, megoldod a jövőbeli tapasztalataid miatti problémákat: mivel most jól érzed magad, soha nem kell átélned azokat – csak haladsz megoldásról megoldásra…

Mindegy, hogy a múltra, a jelenre vagy a jövőre nézel – most teszed. Lehet, hogy a bolygó másik oldalán alszanak az emberek, de akkor is most van. Léteznek nem fizikai lények, akik számára nem létezik az idő, de mégiscsak most van. Más szóval, mindig most van most. A bolygók, az univerzumok, az évtizedek, az évszázadok, az évek, minden létezés, minden tudat ebben a mostban kulminál. A tudás, az energia és a jóllét hatalmas forrása és áradata elérhető számodra most, és most, és most is.

Tehát a kérdés, amit fel szeretnénk tenni neked, így hangzik: Mit csinálsz most? A_vonzas_torvenye_B1_218pxÉs ezt meg tudod mondani az alapján, ahogy érzed magad: ha dühös vagy, frusztrált, féltékeny, ha hadakozol, ha hibáztatsz valakit, ha kritikus vagy – akkor most nem vagy összhangban az univerzum forrásaival.

Ezért ha döntést hozol, vedd figyelembe, hogy semmi más nem fontosabb annál, mint hogy jól érezd magad. Ezzel irányítani kezded a gondolataidat, minden szavadat és tettedet, ahogy a memóriádat is. Nem mondod azt, hogy „Én így nőttem fel, ezzel kell megbirkóznom, mindennap elő kell ezt ásnom, és meg kell küzdenem vele.”

Hanem azt mondod: „Történtek dolgok a múltamban, melyek nem voltak épp kellemesek, de voltak jó dolgok is – és én ez utóbbiakat választom.” Vagy: „Vannak dolgok a jelenemben, melyekkel borzasztó jövőt tudok elképzelni, és vannak dolgok, melyekkel csodálatosat – és én azokra koncentrálok, amelyekkel a jövőm csodálatossá válik.” Persze a vibrációs ugrásokat nem lehet azonnal végrehajtani. Emiatt ne ostorozd magad.

Azt szeretnénk, ha készen állnál, és boldogan megtennéd ezeket az ugrásokat, szépen, fokozatosan. Azt szeretnénk, ha az utazásod a fejlődésről szólna azzal kapcsolatban, ahogyan érzed magad.

Bárhova mész is, elengedés és jutalom vár. Ne hasonlítsd össze senki érzését azzal, ahogy valaki más érzi magát, mert ők nem láthatják a te nézőpontodat. Téged sem hasonlítgat senki senki máshoz. Viszont létezik teljes azonosság annak a vibrációja közt, aki valójában vagy, és a pillanatod vibrációja közt. És a te feladatod, az egyetlen valódi feladatod az, hogy összhangba hozd a kettőt.

Először is, részt kell venned az Érzelmek Utazásán. És amikor eldöntötted, hogy részt veszel, minden egyes számodra fontos dologgal kapcsolatban már holnap azt fogod felfedezni, hogy mennyivel jobban érzed magad. És abban a pillanatban, ahogy akár csak egy egészen kicsit is megváltoztatod, hogy érzed magad, minden veled kapcsolatos, a témával kapcsolatos dolog változni kezd – és a bizonyíték ott lesz az ajtód előtt, mielőtt a hétvége beköszönt.

Ez a gondolatmenet nagyon sok örömöt adott nekünk.

A 2004. október 16-i washingtoni Abraham-Hicks workshop kivonata.

Keresd a könyvet webáruházunkban

Olvass bele a könyvbe