Louise L. Hay igazán kivételes személyiség volt, az önsegítő mozgalom vezéregyéniségeként vált ismertté világszerte.  Önmegerősítő technikái és pozitív tanításai emberek millióinak segített megváltoztatni az életüket. Összefüggései a test és a lélek között olyan érzéseket és gondolatokat szabadítanak fel az emberben, amelyek mind csakis az előnyükre válhatnak, és általuk könnyebben, sikeresebben, optimistábban nézhetünk szembe az akadályokkal.

 

 

„Az önbecsülés és az önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak, amely életünkben bekövetkezhet.”

Louise L. Hay 

 

Louise egész életének és tanításainak alapkövei: az önmagunk iránti elfogadás, szeretet és gyógyítás.

Az új esztendő eljövetelekor nincs más teendőnk, mint követni Louise időtlen, örök érvényű tanításait, magunkba szívni bölcsességét. Louise L. Hay Öröknaptára megbízható társ az év minden egyes napjára. Időzz el a gyönyörű idézeteken, töltődj, és építsd be szeretettel teli üzeneteit, pozitív megerősítéseit az életed minden területén.

 

 

 

Ideje ragyogni, mint a csillagok! Ez egy csodálatos időszak a befelé fordulásra, a belső fejlődésre és a tisztánlátásra. Ne feledd, hogy bármikor lehetőséged van a szeretetet választani a félelem helyett. A félelem pillanataiban emlékezz a Napra – mindig süt, még akkor is, ha a felhők egy ideig eltakarják. Mint a Nap, az Egyetlen Végtelen Erő örökké ragyog rád, akkor is, ha a negatív gondolatok felhői átmenetileg eltakarják. Ebben az évben folyamatosan válaszd azt, hogy emlékszel a fényre.

 

 

Forrás: Louise L. Hay Öröknaptár

 

Ajánlott könyvek:

LOUISE L. HAY
ÖRÖKNAPTÁR

ÉLD
AZ ÉLETED!

HÁLANAPLÓ
(ÚJ)