Neale Donald Walsch

Ahol gyűlölet terem, vess szeretetet; ahol sérelem, ott megbocsátást; ahol kétség, ott hitet; ahol kétségbeesés, ott reményt; ahol sötétség, ott fényt; ahol bánat, ott örömöt; ne arra törekedj, hogy vigasztaljanak, inkább légy a vigasz; ne arra, hogy érts, inkább hogy megértsenek; ne arra, hogy szeress, inkább légy a szeretet.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch modernkori spirituális közvetítő, tanító.

A nevéhez fűződik a Beszélgetések Istennel című sorozat, amely minden rekordot megdöntött a New York Times bestsellerlistáján, a sorozat első kötete rendkívül gyorsan meghatározó könyvvé vált, 137 héten, azaz több mint két és fél éven keresztül vezette a toplistát.

Azóta könyveit közel 40 nyelvre fordították le, és ma már a világ csaknem összes könyvesboltjának polcain megtalálható jelenkorunk legolvasottabb spirituális kötetei között.

Neale, aki összesen huszonkét könyv, illetve számos audio- és videoprogram szerzője és összeállítója, folyamatosan járja a világot, és terjeszti az Új Spiritualitás igéjét.

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől:

10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon

10 szerző, akinek gondolataival leggyakrabban találkozhatsz az Instagramon

Osho 1. Osho Igazán érdekes, ugyanakkor sokat vitatott személy. Már kora gyermekkorától önálló, szabad életet élt, próbára téve a vallási, társadalmi és politikai tradíciókat. Mindig azt hangsúlyozta, hogy a tudást…
bővebben