Rhonda Byrne

Mindig is ott szunnyadt mélyen benned egy hatalmas igazság, amely csakis arra várt, hogy felfedezd. Ez nem más, mint hogy a világon minden jót és szépet megérdemelsz.

Rhonda Byrne

Rhonda Ausztráliában született, rádióproducerként kezdte karrierjét, majd televíziós műsorgyártással foglalkozott. 2006-ban teljesen más irányt vett a pályafutása, amikor bemutatta A Titok című dokumentumfilmet, ami globális mozgalmat indítva meghódította az egész világot, és milliók életét változtatta egy jobb irányba. A következő évben megjelent A Titok című könyv, amelyet 50 nyelvre fordítottak le, több mint 200 hétig maradt a New York Times bestsellerlistáján, 34 milliós példányszámával ez a mai napig századunk egyik legolvasottabb sikerkönyve.

Rhonda szerepelt az Oprah Winfrey Show-ban; a TIME magazin „TIME 100: A világunkat formáló emberek” listáján, a világ egyik legbefolyásosabb emberének nevezték; nem sokkal később megjelent a Forbes „100 Híresség” listáján is.

2010-ben Rhonda Az Erő című könyvvel folytatta munkásságát, A Titok könyvsorozat második részével, amely azonnal New York Times bestseller lett. Az Erő immáron 43 nyelven érhető el. A Titok könyvsorozat harmadik része, A Varázslat 2012-ben jelent meg, A Hős, pedig 2013-ban került a polcokra. Ezt követte a Határtalan gondolatok majd A titok, ami megváltoztatta az életem 2016-ban.

2020-ban producerként közreműködött a Titok ihlette The Secret: Dare to Dream című film létrejöttében (Katie Holmes és Josh Lucas főszereplésével).

Legújabb könyve A legnagyobb Titok 2021. márciusától kapható Magyarországon.

Rhonda Ausztráliában született, jelenleg Kaliforniában él.

 

A leggyorsabban úgy érhetsz el valamit, ha most, ebben a pillanatban jól VAGY és jól ÉRZED magad!

Rhonda Byrne

A szerző könyvei

    Feed has no items.

Cikkek a szerzőtől: