A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed azoknak, akiket szeretsz? Jó helyen jársz, válassz egy könyvet a szeretet, a megbecsülés és az önfejlesztés jegyében!

Ha már javában díszíted a lakást, gyúrod a mézeskalács tésztát ahogy közeleg az ünnepi időszak, de még nem tudod, mit ajándékozz szeretteidnek karácsonykor, akkor itt az egyszerű válasz: könyvet! Ahelyett, hogy a sokadik nyakkendőt, serpenyőt, pulóvert vagy bármilyen hasznavehetetlen dolgot választanál, állj meg egy pillanatra és gondold át, milyen értéket is képvisel egy jól megválasztott könyv.

Hozz fényt mások életébe azáltal, hogy apró drágaköveket szórsz eléjük, könyv formájában, amiket magukkal vihetnek egy életen át és ezáltal szebbé teheted a mindennapjaikat.

Az év legmeghittebb időszaka ez, amikor a szeretet egyetemes erejével minden nehézségen átsegíthetjük egymást. Ajándékozz hát ebben az évben szeretteidnek: szeretetet, önfejlesztést, egészséget és kiteljesedést!

 

Ajándékozz szeretetet és pozitivitást:

 

 

Rhonda Byrne: A Tikos manifesztációs kártyák

Használd a manifesztáció erejét! Ismerd meg Rhonda Byrne 65 lapos manifesztációs kártyapakliját, amit használhatsz egyedül azonnali, napi szintű útmutatásért, vagy akár családi körben, baráti összejöveteleken, hogy szebbé varázsoljátok az együtt töltött időt!

A Titkos manifesztációs kártyák feladata, hogy inspiráljanak, lelkesítsenek, és a helyes úton tartsanak, miközben ezt az életet megváltoztató tudást igyekszel alkalmazni a saját életedben. A hatvanöt kártyából álló pakli tartalmazza A Titok manifesztációra vonatkozó legfontosabb tanításait, valamint egyszerű, erőteljes gyakorlatokat, amelyekkel megteremthetsz mindent, amit csak akarsz.

 

 

Louise L. Hay: A hála ajándéka

Gyönyörűen illusztrált inspirációs napló Louise L. Hay munkásságának esszenciája alapján, csordultig tele mélyenszántó megerősítésekkel és nagyszerű motivációs gyakorlatokkal az önszeretetről, az örömről és a hálával teli életről.

Azzal, hogy mindennap szakítasz némi időt arra, hogy számba vedd az áldásaidat, megnyílsz az előtt a megszámlálhatatlan sok jó előtt, amit a világegyetem adni akar neked. Találd meg a saját „hálás életszemlélet”-edet a Louise Hay írásai alapján összeállított inspiráló napló segítségével, amely magába foglalja az írónő időtálló gyakorlatait és megerősítéseit.

 

 

Louise L. Hay: Meditációk és pozitív megerősítések minden napra

Ez a csodás képi világú könyv meditációk, spirituális terápiák és a szerző előadásainak gyűjteménye. Célja, hogy segítséget és útmutatást nyújtson a nehézségeket okozó életterületeken, így a mindennapos történésekre és tapasztalatokra összpontosít. Itt az ideje megszabadulni az idejétmúlt nézetektől és szokásoktól! A könyvben foglalt meditációk és pozitív megerősítések támogatást nyújtanak és megnövelik önbizalmad egészen addig, amíg el nem hiszed, hogy igenis TE tudsz változtatni!

 

Ajándékozz önbizalmat és tudatosságot:

 

 

Barbara Markway: Önbizalom munkafüzet

Legyen szó a félelmeiddel való szembenézésről vagy az elfogadás és önkönyörület gyakorlásáról, az Önbizalom Munkafüzet praktikus eszközökkel és stratégiákkal szolgál annak érdekében, hogy megismerhesd a legjobb éned és elérhesd a céljaidat.

A könyvben bemutatott jól bevált stratégiák célorientált megközelítéssel és tudományosan alátámasztott eszközökkel elcsendesítik a benned rejlő kritikust, megadják azokat a készségeket, amelyekkel kezelni tudod az akadályokat és a kudarcokat, így a lehető legjobb, önbizalommal teli élethez vezetnek.

 

 

Roxie Nafousi: Manifesztáció

A Manifesztáció alapvető útmutató mindenkinek, aki többet szeretne elérni az életében. Ehhez mindössze hét egyszerű lépést kell megtenned és ez a könyv megmutatja Neked az odavezető utat.

A manifesztálás a tudomány és a bölcsesség találkozása. Önfejlesztő gyakorlatai segítségével képessé válsz arra, hogy jobban szeresd önmagad, elérd az összes célodat és olyan életet élj, amiről mindig is álmodtál. Akár a lelki társadat, akár a tökéletes munkahelyet, akár az álomotthonodat keresed, vagy egyszerűen csak békére és több önbizalomra vágysz, a Manifesztáció megtanít arra, hogyan érheted ezt el.

 

 

Roxie Nafousi: Manifesztáció merülj mélyebbre

A Manifesztáció – Merülj mélyebbre! most minden egyes lépést eléd tár, amellyel valóban eljuthatsz oda. A folytatásból megtudhatod, miként érhetsz el tartós, alapvető változásokat, és hogyan változtathatod valósággá az álmaidat.

Roxie Nafousi – a Sunday Times bestsellerszerzője – új könyvében még mélyebbre kalauzolja az Olvasót a belső gyógyulás útján. A manifesztációhoz vezető 7 lépés részletekbe menő ismertetése során olyan egyedülálló tudást és hatékony, gyakorlatias eszközöket kínál, amelyek elősegítik a manifesztációs gyakorlatok átfogóbb megértését és megismerését. Inspiráló feladatai elősegítik az önreflexiót, az önismeretet, az együttérzést és a tisztánlátást, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy megerősítsd, fejleszd és könnyeddé varázsold a manifesztációs folyamatot.

 

 

Határtalan gondolatok határidőnapló 2024

Céltudatos tervezés, inspiráció, asztrológia egy páratlan határidőnaplóba foglalva!

A pozitív naplózásnak és tervezésnek számos előnye van, igazán hasznos öngondoskodási gyakorlat, amely táplálja a lelket és a szellemet. Amellett, hogy könnyedén rendszerezheted benne a gondolataidat, és ezáltal a teendőidet, céljaid elérésében nyújt segítséget. Az inspiráló idézetek, a meditációk, az elmélyülést segítő gyakorlatok, az egészséges receptek és a kreatív színezők pedig még élvezetesebbé teszik az év közbeni kikapcsolódást és töltődést. A naplód bizalmas társaddá válik majd, minél többet forgatod napi szinten.

 

Ajándékozz kreatívitást és örömöt:

 

 

Damon Zahariades: A flow megtalálásának művészete

Egész életre szóló, forradalmi babérokat arathatsz, ha megtanulsz következetesen flow-állapotban működni. Nem kell többé a szerencsére bíznod magad, vagy a múzsádra várnod, a flow-tudatállapot elérése, a flow megtalálása tanulható!

Ebben a rendkívül praktikus útmutatóban, A flow megtalálásának művészetében Damon Zahariades megmutatja, hogyan érhetjük el tetszés szerint ezt a mentális állapotot, és hogyan aknázhatjuk ki általa a bennünk rejlő valódi potenciált. Minden lépéshez egy-egy speciálisan erre a célra kifejlesztett gyakorlat tartozik, hogy saját tempódban fejleszthesd ezt a fantasztikus képességet.

 

 

Dan Tomasuolo: Pozitív pszichológia

A Pozitív pszichológia, jól használható gyakorlataival hozzáférést biztosít ahhoz a négy pszichológiai erőforráshoz, amelyek segítségével jóllétünk előmozdítható pozitív irányba: Remény * Öntudatosság * Reziliencia * Optimizmus

Dan Tomasulo, PhD pszichológus, a kognitív viselkedésterápia (KVT) és a pozitív pszichológia bizonyítottan működő, világos és könnyen érthető módszereiből merítve segít azon készségeink kialakításában, amelyek érzékelésünk szabályozásában nyújthatnak segítséget, amelyekkel száműzhetjük a negatív gondolkodást, és csökkenthetjük a stresszt, növelhetjük a magabiztosságunkat, illetve azonnali nyugalomra és tartós boldogságra találhatunk. Pozitív pszichológia című könyvéből konkrét módszereket tanulhatunk a remény, az öntudatosság, a reziliencia és az optimizmus fokozásához.

 

Ajándékozz egészséget:

 

 

Davina McCall: Menopauza

Perimenopauza, menopauza és minden, amit tudni szeretnél róla, tabuk nélkül! Miért nem beszél erről senki? Ki rendelkezik megfelelő információkkal? És hogyan juthatunk hozzá ezekhez? A menopauza körüli hallgatás – a kezdetéről, a tüneteiről, a kezelésekről, és hogy mit is jelent érzelmileg és testileg – évszázadok óta tart, és mélyen beleette magát a női tudatba. Beszéljünk végre nyíltan és őszintén a menopauzáról!

Davina McCall menopauza-aktivista és Dr. Naomi Potter sodró lendületű, egyedi hangvételű mesterkurzusát tartod a kezedben, amely a tudomány feltárásával és magyarázatával megcáfolja az összes kártékony mítoszt a klimaxszal kapcsolatban, és képessé teszi a nőket arra, hogy a lehető legtájékozottabb döntést hozzák meg az egészségükkel… és az életükkel kapcsolatban.

 

 

Emily L. Glaser: Ájurvédikus receptek nőknek

Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az ételek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.

Holisztikus alapismeretek: ismerd meg az ájurvéda alapelveit, mérd fel az egyedi felépítésedet és bármilyen fennálló dosha-egyensúlyhiányodat. Egyszerű, szezonális receptek és menük, amelyek kifejezetten a te egyedi energetikai egyensúlyodhoz alkalmazkodnak. Ételeket és gyógymódokat kínál a női egészségügyi problémák enyhítésére: a hőhullámoktól és a menstruációs görcsöktől kezdve az álmatlanságon át a migrénes fejfájásig a nőket érintő egészségügyi problémák széles skálájára találhatsz enyhülést.

 

 

Carleigh Bodrug: Növényi étrend

Carleigh Bodrug New York Times bestsellerlistás szakácskönyvében ismerteti a természetes állapotunkhoz legközelebb álló növényi élelmiszerek erejében rejlő csodát. A teljes értékű, növényi alapú, ráadásul olajmentes étrend az ideális táplálkozás az egészséges élethez, és egyben a legideálisabb a bélmikrobák számára is. A legkiválóbb étrend ez, amiben nincsenek korlátok, amivel nem kell a kalóriákat számolgatnod, és bátran élvezheted az egészséges fogásokat, a nap bármely szakában. Ebben a könnyen követhető szakácskönyvben található ízletes receptek garantáltan az egészséges életmód útjára terelnek!

Ismerd meg a teljes értékű, növényi étrend elképesztő változatosságát, aminek hatására élvezheted a könnyed súlytartást, a ragyogó bőrt és a kicsattanó energia előnyeit!