A megerősítések hatalmát immáron senki sem vitathatja, Phoebe Garnsworthy könyvéből pedig örök érvényű alapigazságokat ismerhetünk meg megerősítő mondatok és izgalmasabbnál izgalmasabb napi rituálékon keresztül. 

Bármit is tapasztalunk az életben, legyen az öröm, boldogság, kihívások, szívfájdalom vagy  bánat, mind egy újabb élmény és tapasztalat. Ezek pedig lehetnek akár jók, vagy rosszak, újabb és újabb eszközökkel látnak el bennünket a jövőhöz. Átalakíthatjuk az életünket, olyanná, ami valóban békét hoz számunkra és szépséget csempész a mindennapjainkba. A változáshoz elengedhetetlen a vonzás törvényének ismerete és tudatos alkalmazása, hiszen  minél magasabb rezgésű életet élünk, annál több jót vonzunk az életünkbe. A jóságos Univerzum pedig szüntelenül a mi oldalunkon áll, akár tudatában vagyunk ennek, akár nem. 

Megtanulhatjuk a legjobban hasznosítani az Univerzum energiáit a megerősítések és napi rituálék alkalmazásával. 

Phoebe Garnsworthy ausztrál írónő imádja a mindennapi élet varázslatait. Bejárta az egész világot, tanulmányozta a keleti és a nyugati filozófiát, és közben azt vizsgálta, milyen hatással vannak az emberiségre ezek a hiedelmek. Írásaiban tudatos életvitelre és feltétel nélküli szeretetre buzdít. 

“Ahhoz, hogy tudatosak legyünk, önreflexióra van szükségünk, és ennek során alaposan megvizsgáljuk tetteinket és gondolatainkat. Ahogy elgondolkodunk az életünkben hozott döntéseinken, felismerjük, hogy ezek is mind különböző frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki.

Milyen döntések hoztak létre pozitív vagy negatív rezgéseket az életedben? És milyen gyakran buzdítasz olyan választásokat, amelyek pozitív frekvenciákat teremtenek önmagad és mások számára egyaránt?

Minél jobban tudatában vagyunk tetteink hatásának, annál könnyebb lesz szépséget teremteni az életünkben, ezzel is magasabbra emelve saját rezgésünket.
(A szerző bogbejegyzéséből)

 

 

Pozitív rezgések

Az önszeretet és a hála megerősítéseivel pozitív rezgéseket hozhatunk létre. E rituálék mindennapos gyakorlásával megtisztíthatjuk a régi gondolkodási mintákat, képesek leszünk a jelen pillanatra összpontosítani, és ezáltal új utak nyílnak meg előttünk a békés és boldog élethez. 

Amennyiben időt szánunk arra, hogy kapcsolatba lépjünk legbelső énünkkel, és tisztelegjünk előtte, nyílt kommunikációs csatornát hozunk létre a lelkünkkel, a teremtés forrásával, és tudatállapotunk közelebb kerül a megvilágosodáshoz. 

Készíts saját szent oltárt

A szent oltárod egy olyan személyes hely, ahol használatba veheted a rendelkezésedre álló spirituális energiát. Ez a saját békés, harmonikus helyed, ebből adódóan tökéletesen megfelel hálaadáshoz, meditációhoz és szertartásokhoz. Az oltár előtti tisztelgés mindennapi gyakorlásával tiszta kommunikációs csatornát hozol létre, melyen keresztül összehangolódhatsz a forrással, a felsőbb éneddel és a benned élő örökkévaló szellemmel. 

Mindig tarts egy naplót és egy tollat az oltárod mellett, ezeknek jó hasznát veheted a napi rituálék gyakorlásának elmélyítésében. Mivel a naplónkban nyíltan kifejezzük meglátásainkat, a dokumentált látomások és gondolatok segítségével sokkal mélyebbre tekinthetünk, és azt is megtudhatjuk, mi akadályozza a boldogságunkat.

Napi rituálék, megerősítések

Vegyél három mély lélegzetet, és véletlenszerűen üsd fel valahol a könyved, vagy válassz ki egy szót a tartalomjegyzékből, amit vonzónak érzel. Ez lesz a napi rituáléd. Mondd ki hangosan! 

Figyelmesen hallgasd a szavakat, és koncentrálj arra, amit érzel. 

Olvasd el a megerősítés értelmezését, és odaadóan próbáld minél mélyebben a magadévá tenni. Hagyj egy percet arra, hogy a szavak beléd ivódjanak. Végezd el a napi gyakorlatot, és írd le a megadott feladatot a naplódba.

 

Szeretet vesz körül 

 

Értelmezés:

Soha nem vagy egyedül. Mindig a szeretet bősége vesz körül. Ezt a szeretetet fellelheted a családod és a barátaid körében, de akár az utcán egy vadidegentől is kaphatsz szeretetet. A létező legerősebb, legbőségesebb szeretet az anyatermészettől érkezik. A Föld, a Nap, a Hold és a csillagok mind tele vannak szerető energiával; ahogyan a talaj is, amin jársz, a levegő, amit belélegzel, és a víz, amit iszol. Gyönyörű állatok, rovarok, madarak, emlősök, a növény- és állatvilág tagjai vesznek körül. Szánj időt arra, hogy kapcsolatba lépsz az anyatermészettel, és érezd a szeretetet, amivel megajándékoz. 

Gyakorlat:

Tudatosítsd magadban a téged körülvevő szeretetet, és adj hálát érte. Gondolj öt olyan emberre, aki önmagadért szeret (élő ember vagy szellem is lehet, és magadat is beleszámolhatod). Képzeld magad elé őket tisztán, érezd a köztetek lévő szeretetteljes kapcsolatot, és mondj köszönetet feltétel nélküli szeretetükért. Amikor ma a szabadban sétálsz, nézd meg a Földet, a Napot és a Holdat, és légy hálás mindennek, ami az utadba kerül. Gyakorold a hálát, és cserébe rengeteg szeretetet kapsz. 

Napló:

A gyakorlat elvégzése után írd össze azokat az embereket, akik szeretnek, és az anyatermészet ajándékait, amelyek az utadba akadtak. 

Fejezd be a következő mondatot: Szeretet vesz körül, mert… 

 

 

Mindent megvalósítok, amit elhatározok 

 

Értelmezés:

Te vagy a saját Univerzumod teremtője. Bármi, amit ebben az életben el szeretnél érni, elérhető számodra. Szabadon élhetsz a választás lehetőségével. Választhatod a boldogságot. Választhatod az álmaid megvalósítását. Választhatod azt, hogy békés életet élsz. A döntés meghozatala az első lépés, amit egy akciótervnek kell követnie. Ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat és a vágyaidat, hinned kell magadban és a célodban, és hinned kell abban is, hogy a célod valóra válhat. Miután elszántad magad a cselekvésre, jöhetnek a tettek. 

Gyakorlat:

Mit szeretnél elérni ma, ezen a héten, ebben a hónapban/évben/életben? Tűzd ki a célt, és attól kezdve beszélj róla úgy, mintha már meg is valósult volna. Adj hálát a mai nap ajándékáért, és bízz abban, hogy minden megvalósul. A valódi bőség elérésének titka a manifesztációban, illetve az energiád és a manifesztálódott frekvencia összehangolásában rejlik. Ehhez meg kell szabadulnod minden negatív gondolattól vagy elképzeléstől, ami akadályoz benne. Nyitott elmével, minél tisztábban igyekezz magad elé képzelni azt, amit szeretnél elérni. Képzeld el, milyen érzés lenne, ha sikerülne megvalósítanod a célodat. Mit látnál, milyen ízeket éreznél? Ezt a rezgési frekvenciát rendszeresen idézd fel magadban. Higgy a szándékaid tisztaságában, és hagyd, hogy az Univerzum tegye a dolgát. 

Napló:

Sorold fel írásban az álmaidat, a törekvéseidet és a céljaidat. A lista bármilyen hosszú lehet! Minden egyes álomhoz írd oda az eléréséhez szükséges lépéseket. Hogyan fogod ezeket megvalósítani? Tervezz meg egy egyértelmű utat, amelyen elindulhatsz, és amelyet követve elérheted azt, amire törekszel. Ha már van efféle terved, akkor ellenőrizd, hogy állsz az általad kitűzött határidőkkel. Egy-egy mérföldkő elérésekor jutalmazd meg magad, vagy ha még nem történt ilyen, találd ki, hogyan szánhatnál több időt álmaid megvalósítására. 

 

Megbocsátom és elengedem 

 

Értelmezés:

Ha ragaszkodsz a fájdalomhoz vagy a haraghoz, azzal csakis magadnak ártasz. Amikor megbocsátod és elengeded azt, ami a szívedet nyomja, új élményeknek adsz teret az életedben. A fájdalom és a harag ártalmas gondolat, negatív energia. Ideje elengedni őket. Ezek csak gondolatok, és nem nyújtanak számodra örömöt, boldogságot és békét. Engedd el mindet! 

Gyakorlat:

Van olyan ember az életedben, akinek meg kellene bocsátanod? Amikor elgondolkodsz ezen, magadról se feledkezz meg! Képzeld el azt a személyt, akinek meg kell bocsátanod. Mondd ki a következő szavakat: „Megbocsátok neked. Szeretlek. Köszönöm a leckét. Elengedlek.” Ismételd ezt meg háromszor, a szavakat képzeletben az illetőhöz intézve. Képzelj egy aranyzsinórt kettőtök közé, majd vágd el. Ezzel elengeded a régi sérelmet, és hagyod, hogy újfajta energiák rezgése járja át a tested. 

Napló:

Írd össze az életed problémáit – akár embereket, akár helyzeteket –, amelyeket el kell engedned. Írj levelet mindegyiknek, amelyben elmondod, hogy megbocsátasz neki, értékeled a leckét, szereted és elengeded őt. Miután végigvettél minden nevet és helyzetet, tudatosítsd magadban a szíved nyitottságát. Ülj le, tarts néhány lélegzetvételnyi szünetet, és hagyd, hogy új energiák éledjenek benned. 

Forrás: www.phoebegransworthy.com

Napi rituálék

 

Ajánlott könyvek:

.
NAPI RITUÁLÉK

A siker alapelvei könyv

.
MANIFESZTÁCIÓ

A TUDATOS TEREMTÉS
8 TITKA