Rejtett örökségünk felbecsülhetetlen útmutató a transzgenerációs örökségek terheinek felszabadításához és a személyes erőnk visszaszerzéséhez. Anuradha Dayal-Gulati ősi és érzelmi gyógyításra szakosodott energiagyógyító könyvében olyan gyakorlatokat, eszközöket és virágesszenciákat ismertet, amelyek segítenek beazonosítani a negatív családi mintákat és elengedni a múlt terhét. Hiszen az életünkben ismétlődő minták gyakran nem is tőlünk származnak – szüleink, nagyszüleink, valamint távolabbi őseink tapasztalatai és sebei hatással lehetnek ránk. Az előttünk tornyosuló kihívásaink forrása gyakran az ősi családi traumákban gyökerezik, amelyek gyógyulásra szólítanak fel bennünket. Bölcs útmutatójának köszönhetően te is rátalálhatsz arra a képességre, hogy teljes virágzásban éld az életed.

 

A családi energiamezőben rekedt traumák felfedezése

A családi energiamezővel folytatott munka nagyon sok érzelmet hozhat a felszínre. Megtapasztalhatod a múlt, a sebek, a sérelmek, a szégyen, a becsapottság miatti szomorúság, a szívfájdalom és még sok más érzés elengedésével szembeni ellenállást. Létezik módszer arra, hogy dolgozzunk velük, meghalljuk az üzenetüket, és ami sokkal fontosabb, belássuk, hogy ezek az érzelmek a családi energiamezőből erednek?

Amikor a családi energiameződdel dolgozol, te is átalakíthatod ezeket a mintákat vagy családi karmát, hogy ne nehezedjen rád a súlyuk, és ne ismételgesd őket folyamatosan.

 

Te lehetsz az, akire oly régen várnak az őseid: az az ember, aki meggyógyítja és megjavítja a család energiamezejét.

 

Amikor elkezded a munkát, saját életed felső határát is megemeled, illetve azokét is, akik utánad következnek. Képes leszel arra, hogy megváltoztasd azokat az érzelmeket, melyek olyan erősen szorítanak.

 

 

Virágesszenciák az érzelmeink gyógyítására

Különböző gyógyító eszközöket, például virágesszenciákat használva változást idézhetsz elő az életedben. Míg az illóolajok széles körben ismert és használt szerek, a virágesszenciák már több ezer éve léteznek, mégis csak száz évvel ezelőtt fedezték fel újra őket. Organikusak, vadon nőnek, természetesek és biztonságosak. Könyvemből megismerheted azokat a legfontosabb esszenciákat, melyek megváltoztatják az érzelmeidet, hogy elindíthasd a kívánt változásokat.

 

Az esszenciák segítenek eltávolítani az érzelmi gátakat, és boldogabbá, könnyebbé teszik az életedet.

 

A virágesszenciák segítségével oly módon változnak meg az érzelmek, hogy nyugalomra és belső meggyőződésre lelhessünk. Amikor ősi energiameződdel dolgozol, megértheted, honnan erednek ezek az érzelmek, és hogyan befolyásolnak téged.

 

Transzgenerációs traumák

Ez a könyv azt mutatja meg neked, hogy elszakadásod gyökerei nem belőled erednek. Lehet, hogy megpróbálod kitölteni ezt az űrt a másokkal, barátokkal, családdal vagy különböző közösségekkel való kapcsolódáson keresztül, de továbbra is csalódott és boldogtalan leszel. Még ha ez az elszakadás nem is belőled ered, ott él benned. Az őseid ott élnek benned. Ha megfeledkezel róluk, nem szereted vagy nem tiszteled őket, rád vetik árnyékukat, hogy meglásd őket. Emiatt sohasem engedheted el a boldogtalanság, a beteljesületlenség vagy az elszakadás érzéseinek mintáit, melyek életed felső határaként működnek. Ahhoz, hogy ez működjön, ismerned kell az őseidet.

Te vagy a virág családod fáján. Na de hogyan találhatsz rá arra a képességre, hogy virágozz?

Gyógyítsd meg családtörténetedet! Szabadítsd fel a múltat, építs ki egészséges határokat és szerezd vissza belső önbizalmadat a virágesszenciák támogató erejével.

 

 

A négy pillér

Ez a könyv megmutatja neked azt a négy pillért, melyek segítenek benne. Ahhoz, hogy kapcsolatba lépj az őseiddel, a téged támogató világegyetem erejével is kapcsolatba kell lépned. Ha nem vagy harmóniában ezzel a rejtett erővel, eltávolodsz magadtól. Mindegy, mennyire próbálkozol, nem változtathatsz a magadtól való elszakadás érzetén. Hogy változtass az érzelmeiden, a Föld gyógyító energiájával is kapcsolatba kell lépned. Azzal az energiával, amelyhez nem is olyan régen még az őseid is kapcsolódtak. Ez az energia a virágok erején keresztül is elérhető. Ha kapcsolódsz ezekhez a benned rejlő forrásokhoz, a négy pillérhez őseid gyógyító energiájához, a Földhöz, a támogató és a vezető erőhöz –, önmagadhoz is kapcsolódni fogsz, és érezni fogod a bennük rejlő szentséget. Ettől eltölt a hála, a harmónia, az elégedettség, a szeretet és a kapcsolódás érzése. A folyamat során erősíted önértékelésedet és belső bizonyosságodat.

Ha helyreállítod önmagaddal a kapcsolatod, tartalmas kapcsolatokra teszel szert, egészséges határokat állítasz fel, és újrateremted mindennapi életed értelmét és beteljesülését. A korábban érzett elszakadás átalakul a világhoz és a körülötted élő emberekhez fűződő kapcsolattá. Életed úgy bontakozik ki előtted, mint egy virág.

 

Ha elengeded a benned élő múltat, megteremtheted azt az életet, amelyre vágysz. Olyan embernek mutathatod magad, akinek születtél.

 

Gyakorlatok és szertartások a negatív minták eltávolítására

Ebben a könyvben bemutatom azokat az elveket, amelyek a családi energiamezőt irányítják, és azt is, hogyan hathat ezeknek a megsértése az életedre. Megtanulhatod megérteni azokat a mintákat és témákat, melyek megnyilvánulnak az életedben, és azt is, milyen hatással van rád a háttértörténeted. Egyszerű gyakorlatokkal és szertartásokkal, melyek megmutatják, hogyan dolgozhatsz energetikai szinten és könnyen az ősi energiamezővel, eltávolíthatod azokat a terheket, melyeket ez a mező helyez az életedre.

Ilyen szertartások szinte minden hagyományban ismertek szerte a világon. Ebben a könyvben látni fogod, hogyan változtak ezek modern életünkhöz alkalmazkodva, hogy ne legyenek túl megterhelőek vagy időigényesek. Nem kell kapcsolatban állnod az őseiddel, sőt semmit sem kell tudnod róluk ahhoz, hogy elvégezd a gyakorlatokat.

A virágesszenciák segítségével azonosíthatod azokat az érzelmeket, melyek megakadályozzák, hogy elengedd e minták terhét, és megváltoztasd őket. Könyvemben felsorolom azokat az esszenciákat, amelyekre szükséged lesz ezen az úton, és azt is elmondom, hogyan használd őket. A természet támogat és gyógyít minket. Ismerd meg, hogyan segítenek az esszenciák életed kibontakozásában!

Ahogyan virágokkal mindenféle környezetben találkozhatunk – mocsarakban, sivatagokban és a járdák szélén is –, úgy te is rátalálhatsz arra a képességre, hogy teljes virágzásban éld az életed. Gyökereid tisztelete lehetővé teszi számodra, hogy újra kapcsolatba lépj önmagaddal, feloldva azokat a tudat alatti, láthatatlan akadályokat, melyek meggátolják, hogy rátalálj a beteljesülésre.

Forrás: Rejtett örökségünk

 

Ajánlott könyvek:

.
.
REJTETT ÖRÖKSÉGÜNK

A siker alapelvei könyv

.
.
ÖRÖKÖLT CSALÁDMINTÁK

.
.
BELSŐ CSALÁDRENDSZER

ÖSSZEKAPCSOLT SORSOK, KÜLÖNBÖZŐ VÉGZETEK